Om Oss

Amaana Care erbjuder dig hemtjänst om du har beviljat hemtjänst från din kommun. Hemtjänsten består av att individen ska kunna fortsätta att leva sitt hem trots att funktionaliteten har begränsat på olika sätt. Tanken är att du som brukaren ska få hjälp med det du behöver hjälp med allt från på- och avklädning, måltider, hygien, handla mat, tvätt- och städning.

Vi ger dig en personlig och varm omsorg eftersom du alltid står i centrum. Vi finns till för dig för att uppfylla dina behov och önskemål. I vår verksamhet det är ditt behov, önskemål och intresse som styr hur hemtjänsten utformas. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd i vardagen Hos oss ger vi dig inflytande och delaktighet men också trygghet. Vi fokuserar på hälsofrämjade arbete för att du ska må bra. Det gäller att röra sig, äta bra och ha goda sociala kontakter. Vi strävar efter att stimulera till självhjälp och glädje.

Varje individ har rätt att ha sin självbestämmande och du ska vara med och utforma den omsorgen du får tillsammans med personalen. Varje brukare ska ha en kontaktperson där du kan diskutera om du har frågor eller funderingar. Brukarens önskemål och behov står i fokus i vår verksamhet.

Hos Amaana Care du får en trygg omsorg. Vår personal anpassar sig efter dina önskemål och behov.

Hos oss det är viktigt att du är trygg och delaktig i den omsorg du får. Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med och vilken tid som passar dig bäst. Det är ett stort förtroende att få komma hem till dig och det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg. Vi fokuserar på ett bra samarbete med dig och med dina anhöriga för att uppnå ett framgångsrikt vårdarbete. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder.